...
Игра Кралот на крадците Ios бесплатно преземање

Игра Кралот на крадците Ios бесплатно преземање

Игра Кралот на крадците Ios бесплатно преземање

Бесплатно симнување на играта King of Thieves Ios Дизајнирајте ги вашите црни дупки и затвори така што другите разбојници ќе ве одведат кај вашиот добиток кога ќе крадете.

Преглед:Игра Кралот на крадците Ios бесплатно преземање

Кралот на крадците Избегајте ги пречките и стапиците во оваа фасцинантна и возбудлива игра и фрлете други злата за играчите.Твитови за апликацијата Твитер Ios бесплатно преземање.Игра Кралот на крадците Ios бесплатно преземање

Играта, која комбинира платформа и PVP со повеќе играчи, можеше да понуди поинаква игра.Игра Кралот на крадците Ios бесплатно преземање

Ви го претставуваме King of Thieves, кој е направен од наградуваните производители на игри Cut the Rope, кој е симнат десетици пати и десетина пати.Игра Кралот на крадците Ios бесплатно преземање

Мора да донесете сјајни предмети во оваа игра!Игра Кралот на крадците Ios бесплатно преземање

Други карактеристики: Во оваа фасцинантна и поинаква игра, вие контролирате црна коцка со две очи кои го крадат и ограбуваат имотот на другите!

Има многу пречки и проблеми кои ви се потребни за да го преминете здравјето на патот до вашето злато и имот.

По кражбата, мора да го вратите украдениот имот во вашата каса, што ќе биде друго прашање! Треба да бидете многу будни и внимателни бидејќи сите корисници кои се онлајн се крадци!

Карактеристики на играта на King of Thieves:

– Направете специјална опрема за вашиот карактер, бидејќи најдобрите крадци треба да изгледаат многу кул и мирно!

– Погрижете се да најдете цврсти договори за да ги освоите злобните групи.

– 80 фази од играта што ве предизвикува.

- Уникатен дизајн на зандана за да спречите кражба на вашиот имот!

- Натпреварувајте се со милиони крадци ширум светот!

Игра Кралот на крадците Ios бесплатно преземање

Играта King of Thieves Ios бесплатно симнување Ширете злато и скапи камења од други играчи за да станете најголемиот крадец во светот.

Игра v2.21 за iOS

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48