...
Бесплатно преземање на играта Mad City Crime за Android

Бесплатно преземање на играта Mad City Crime за Android

Бесплатно преземање на играта Mad City Crime за Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер и игри за Android и Ios што може да ги преземете датотеките со директна врска преземање бесплатно.

Преглед

Нови игри Mad City Crime е прекрасна игра во стилот на студиото за акционо-авантуристички игри, кое неодамна ги објави Extereme Games за уреди со Android. Оваа игра е многу слична на популарната игра GTA е тоа што не можете да ја играте улогата на слободен карактер низ градот. Mad City Crime for Open World игри и има одлична игра и графика е висока. Влегуваш во играта сета работа на такви убиства, пукања, грабежи, возења со автомобили итн. Главниот лик на оваа игра е ментален, човек од затвор и опасни работи за правење во градот.

 

Бесплатно преземање на играта Mad City Crime за Android

Оваа популарна игра на уреди без искоренување е завршена и бара Android 2.3 и погоре.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта „Битката на хероите“ за Android.

Бесплатно преземање на играта Mad City Crime за Android

Играта содржи Mad City Crime:

- Игри во жанрот на авантура, акција и слободен свет

– Со возбудливи мисии

– Способност за примање оружје

– Поинаков автомобил во градот

– Контрола од трета страна

- Класични автомобили

– Слободна средина

– Создавање акциони сцени.

Бесплатно преземање на играта Mad City Crime за Android

Мисии
Контрола на трето лице
Прекрасни класични автомобили и Спорктар
Брилијантно возило и дрифт физика
Отворена светска околина

Бесплатно преземање на играта Mad City Crime за Android

Бесплатно преземање на играта Mad City Crime за Android

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации

Бесплатно преземање на играта Mad City Crime за Android

Бесплатно преземање на играта Mad City Crime за Android Кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.