...
Бесплатно преземање на играта March of Empires за Android

Бесплатно преземање на играта March of Empires за Android

Бесплатно преземање на играта March of Empires за Android

Бесплатно преземање на играта March of Empires за Android од Null48.com.

Преглед на бесплатно преземање на играта March of Empires за Android

Отфрлете се од реалноста и искачете се на тронот преку уметноста на војната, побарајте ја титулата како крал на Хајленд, Северен Цар или Пустински Султан и придружете се на оваа стратешка игра со редефинирање на жанрот, каде што ќе водите постојана војна за вистинско територијално освојување. мора да победите на тешкиот пат пред вас и потребата да го зајакнете вашиот замок, не дозволувајте непријателите лесно да ве нападнат.

Бесплатно преземање на играта March of Empires за Android

Производството на суровини во март на империјата, првиот приоритет на играта е зајакнување на зградите.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Mission Berlin за Android.

 

Бесплатно преземање на играта March of Empires за Android

Играта содржи March of Empires:

- Игра во стратешки жанр

- Со три различни фракции да играат Хајленд Кралеви, Северни Цари и Пустински Султани:

- Напад на непријателска територија

- Отклучете специјални бонуси како што повеќе земјиште под неговото знаме

– Зајакнете ја нивната земја за да го одбиете непријателот

– Регионални структури од кои вие и вашите сојузници нема да имате корист

– Воспоставени просперитетни трговски центри, свети храмови, сигурни наоѓалишта итн.

– Распоредување војска, градење, освојување територии

- Имајте многу висока графика и привлечна игра

– Бесплатно во App Store и Google Play.

Бесплатно преземање на играта March of Empires за Android

Бесплатно преземање на играта March of Empires за Android

Бесплатно преземање на играта March of Empires за Android

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации : Google Play

Бесплатно преземање на играта March of Empires за Android

Бесплатно преземање на играта March of Empires за Android Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете ја и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

March of Empires 1.0.1b за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Инсталационата датотека на играта March of Empires – верзија 1.0.1 – Големина: 46 MB : КЛИКНИ ТУКА

Датотеки со податоци за играта March of Empires – верзија 1.0.1 – Големина: 245 MB : КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48