...

Mario Party 8 Андроид АПК преземање – Wii Emulator – Dolphin Emulator Android

Дали сте обожавател на Mario Party 8 и сакате да го играте на вашиот мобилен уред? Не барајте понатаму! Со Dolphin Wii Emulator за Android, сега можете да уживате во возбудливата фудбалска акција на FIFA 15 на вашиот паметен телефон или таблет. Во овој пост, ќе ве водиме низ процесот на поставување на емулаторот и ќе ви ги обезбедиме потребните APK и OBB-датотеки за да го направите вашето искуство со игри беспрекорно.

Пред да започнеме, ги препорачувам овие додатоци за да играте поудобно и добро да се забавувате со играта:

1- Препорачувам GameSir X2 Bluetooth мобилен контролер за игри Тој доби добар преглед на повеќе од 38% на 5 ѕвезди Добро е.

2-Препорачувам Контролер на мобилни игри Razer Kishi +8000 Преглед за Android USB-C и БЕСПЛАТНА испорака. Детали и БЕСПЛАТНО ВРАЌАЊЕ и високо чувствителни со попрецизни

3- Последни додатоци Тоа е од Razer Јас го препорачувам Razer Junglecat Двостран мобилен контролер за игри + Вентилатор за ладилник за радијатор на мобилен телефон Bitcircuit Најдобриот дел од оваа дополнителна опрема, Bluetooth ниска енергија за подолго траење на батеријата, а лошиот дел не е компатибилен со сите телефони само со Razer Phone 2, Galaxy Note 9, Galaxy S10+, Забелешка: само Razer Junglecat има Не се поддржани сите телефони, но вентилаторот за ладилник е поддржан со сите телефони

# АД

Што е Mario Party 8?

Mario Party 8 е видео игра за забава од 2007 година, развиена од Hudson Soft и објавена од Nintendo за Wii. Тоа е осмиот главен дел од серијата Mario Party, како и првиот наслов во серијата објавен за Wii. Како и претходните наслови на Марио Парти, Марио Парти 8 содржи до четири ликови од франшизата на Марио, контролирани или од човечки играчи или од вештачка интелигенција, кои се натпреваруваат во игра на табла прошарани со мини игри. Играта има режим на приказна за еден играч, како и неколку други начини на игра. Mario Party 8 доби мешани критики, при што критичарите го пофалија вклучувањето на контролите за движење, но изразија неодобрување за неговата застарена визуелна слика и игра за еден играч. Исто така, беше отповикан и одложен бидејќи беше пронајдена навреда во играта. Играта е продадена во над 8 милиони копии, што ја прави дванаесетта најпродавана игра за Wii. Mario Party 8 беше наследен од Mario Party DS, рачен наслов за Nintendo DS, истата година на неговото издавање. Домаќини на Mario Party 8 се два нови оригинални ликови, MC Ballyhoo и неговиот зборувачки топ шешир Big Top. За време на стандардната игра, четири различни ликови се натпреваруваат на една од шесте тематски табли. Кога играат со помалку од четири лица, играчите избираат кои знаци ќе ги контролира компјутерот, како и нивното ниво на тежина и хендикеп. Играчите исто така можат да изберат од пет различни области за играње од екранот Play Choices со избирање на екранот Изберете датотека на почетокот. Овде, на играчот му се дава избор од пет различни области за играње: Шаторот за забави, Арена за битка на ѕвезди, шатор за мини игри, Зона за дополнителни игри и Забавна чаршија. Шаторот за забави им овозможува на ликовите да се натпреваруваат на табли во три вида битки: Battle Royale (конкуренција со четири играчи; еден до четири играчи), Tag Battle (два-наспроти. два; еден до четири играчи), или битка во дуелот (еден-на-еден; еден до двајца играчи). Во режимот Star Battle Arena, еден играч се соочува со еден противник на секоја табла во која кога ќе стигне до последната табла, Bowser ќе ја земе ѕвездата од играчот и тој/таа ќе се соочи со Hammer Bro или Blooper (кои штом поразените се вклучени како ликови кои може да се играат) во искривената орбита на Bowser, потоа штом ќе го победи ликот, Bowser ќе ја врати Star Rod и играчот ќе се соочи во последната мини-игра наречена Superstar Showdown. Кога тој/таа ќе ја добие битката, играчот ја добива играта. Во шаторот за мини игри, играчите можат да играат неколку предизвици без табла од мини игрите. Зоната за дополнителни содржини има осум дополнителни мини игри кои не се појавуваат во игра на табла. Тие може да се играат со Miis зачуван во Mii Channel покрај ликовите од франшизата на Марио. Конечно, забавниот базар го натера играчот да ги користи своите карневалски картички за отклучување мини игри и други изненадувања. Во забавниот базар има место каде што ако го купите со карневалските картички, играчот може да слуша музика и гласови на карактери. Записите од миниигри исто така може да се видат овде. За општите режими за играње на табла, играчите наизменично (од 10 до 50 вртења) фрлаат коцки и се движат низ таблата на играта, со цел да добијат што е можно повеќе ѕвезди во рамките на доделеното ограничување за вртење. Википедија

Емулатор на делфин Wii

Dolphin е емулатор за две неодамнешни конзоли за видео игри на Nintendo: GameCube и Wii. Им овозможува на PC гејмерите да уживаат во игрите за овие две конзоли во Full HD (1080p) со неколку подобрувања: компатибилност со сите компјутерски контролери, турбо брзина, мрежен мултиплеер и уште повеќе!

Како да го поставите емулаторот Dolphin Wii на Андроид

1-Земи ја играта „Играта за врска е сè уште не функционира“.

2- Одете во папката за преземање и проверете дали играта е таму со целосна големина.

3-Одете назад и инсталирајте емулатор WII - емулатор на делфини.

4- Отворете го емулаторот Wii (Емулатор на делфини).

Отворете го емулаторот Wii (Емулатор на делфини).

Кликнете на аголот и изберете „Отвори датотека“ или кликнете на копчето (+) за да ја додадете играта.

ПРЕЗЕМАЊЕ ИГРА НА METROID PRIME ANDROID - ЕМУЛАТОР НА GAMECUBE

Одете во папката за преземање и кликнете на „Изберете го овој директориум“.

ПРЕЗЕМАЊЕ ИГРА НА METROID PRIME ANDROID - ЕМУЛАТОР НА GAMECUBE
Се преземаат Mario Party 8 APK + OBB датотеки

Преземете ја датотеката Mario Party 8, погрижете се да е од сигурни извори. Нагласете ја важноста од преземање датотеки од доверливи веб-локации за да се избегнат малициозен софтвер или проблеми со компатибилноста.

Инсталирање Mario Party 8 на Dolphin Wii Emulator

Ако вашиот телефон не поддржува датотеки за екстракт, можете да преземете WinRAR

Оптимизирање на игра и контроли

НЕКОИ РЕЗЕРВИ
Ако вашата игра работи полека, дозволете ми да ви покажам најдобро video Поставување за видео игра Mario Party 8 Wii на емулатор Dolphin Wii

И уживајте сега на крајот, додека одговорно уживате во играта и ги поддржувате програмерите со купување официјални копии, Ви благодариме што ја посетите мојата страница ако имате какви било прашања или проблеми, оставете ми коментар на мојот канал на YouTube или социјалните медиуми и пред вас Затвори го овој прозорец Сакам да те поканам да ги провериш моите други неверојатни игри Неверојатниот емулатор на делфини на Спајдермен Андроид АПК – емулатор на Wii OR Lego Star Wars: The Complete Saga Wii Emulator – Dolphin Emulator – Android APK OBB, А исто така можете да проверите и друго Наведете неверојатни WII игри кои работат на Android, Толку за денес Ви благодарам многу, те фаќам на следниот, чао. Мир од моето срце.