...
Бесплатно преземање на играта Metro 2033 Wars за Android

Бесплатно преземање на играта Metro 2033 Wars за Android

Бесплатно преземање на играта Metro 2033 Wars за Android

Бесплатно преземање на играта Metro 2033 Wars за Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Metro 2033: Wars е една од најневеројатните и стратешки популарни игри.Бесплатно преземање на играта Metro 2033 Wars за Android

Придружете се на ужасниот руски тунел со оваа игра.Уште една одлична игра: Top Eleven 2017 игра Андроид бесплатно преземање.Бесплатно преземање на играта Metro 2033 Wars за Android

Оваа игра е заснована на приказната за најпродаваниот роман на Дмитриј Глуховски Метро 2033 година.Бесплатно преземање на играта Metro 2033 Wars за Android

 

Метро станиците во градовите во градот станаа светилиште, кое треба секојдневно да се собира за опстанок на луѓето и со истражување и борба против непријателите да открива нови станици за проширување на нивните единици.Бесплатно преземање на играта Metro 2033 Wars за Android

Карактеристики на играта Metro 2033: Wars:

– Има широк спектар на тактики за борба против конкретни напади

- Играње на Open World и целосна приказна

– Има 189 метро станици за трговија и војна или престој

- Има 25 кеш војници со уникатни способности за правење список на играчи и ангажирање

- повеќе од 70 фази

– се 20 различни типови на структуриБесплатно преземање на играта Metro 2033 Wars за Android

Преземањето е многу едноставно: изберете ја саканата датотека и кликнете „преземи бесплатна игра на американски веб-страница“, потоа изберете Која верзија ви треба.

Автор: Tapstar Interactive Inc.

Извештај: Означете како несоодветно

За повеќе информации: играјте Google

(Андроид и IOS) Игри и апликации бесплатно преземање од Null48, со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

Бесплатно преземање на играта Metro 2033 Wars за Android

Бесплатно преземање на играта Metro 2033 Wars за Android Кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтверот.

Игра v1.1.0 за Androd + Data

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете ја играта Metro 2033: Wars – верзија 1.1.0 – 41 MB : КЛИКНИ ТУКА

 Metro 2033 Data Warehouse: Wars – верзија 1.1.0 – 124 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

СО NUll48