...
Модерна Copter Warship Battle игра Apk Андроид бесплатно преземање

Модерна Copter Warship Battle игра Apk Андроид бесплатно преземање

Модерна Copter Warship Battle Game Apk Android Бесплатно преземање Летајте со воениот хеликоптер Apache и држете се настрана од непријателите со различни акробатски ротации за време на кампањите. Мора да откриете различни боишта и целосно да ги уништите нивните сили насочувајќи ги непријателските командоси и тенкови.

Преглед:Модерна Copter Warship Battle игра Apk Андроид бесплатно преземање

Подгответе се за највозбудливата воздушна борбена игра во Battlefield, каде што преживеаните преживуваат само со воени стратегии.Wild Hunt Спорт Лов игри Apk Андроид Бесплатно преземање.Модерна Copter Warship Battle игра Apk Андроид бесплатно преземање

Во оваа игра, вие сте во борбен хеликоптер со кој треба да се борите сами на различни хардкор мисии и да уништувате модерно оружје, тенкови и артилерија за на крајот да ја вратите контролата врз територијата.Модерна Copter Warship Battle игра Apk Андроид бесплатно преземање

Мора да откриете различни боишта и целосно да ги уништите нивните сили со таргетирање на непријателските командоси и тенкови.Модерна Copter Warship Battle игра Apk Андроид бесплатно преземање

Соперничките сили сите се обидуваат да го воспостават својот суверенитет во овие земји, во меѓувреме, треба да ги турнете назад со нападите на ПНП.Модерна Copter Warship Battle игра Apk Андроид бесплатно преземање

Бидете внимателни за време на вашите кампањи за да го заштитите вашиот хеликоптер од смртоносни воздушни напади од тенкови и армиски сили.

Со инсталирање на оваа игра, трилерот Anigic хеликоптер ќе доживее незаменлива воздушна битка.

Играта содржи Modern Copter Warship Battle:

- Има убави и реални звучни ефекти

- Лесни контроли

- Прекрасна графика со неверојатна 3D околина

- Борба против разни видови непријатели на Армијата и Територијата

Модерна Copter Warship Battle игра Apk Андроид бесплатно преземање

Модерна Copter Warship Battle Game Apk Android Free Download Постоењето на предизвикувачки фази за воздушните напади