...
Чудовиште акробации Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

Чудовиште акробации Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/monster-stunts-extreme-stunt-truck-racing/id767248393?mt=8″] App Store[/button]

Monster Stunts Ipa Game iOS бесплатно преземање Со овие флексибилни и гигантски камиони, можете да искусите возбудливи собири на многу чудни и тешки рути.

Преглед:Чудовиште акробации Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

Ажурирајте на 2.96.Бесплатно преземање на анимирана Ipa игра IOS од 2048 година.Чудовиште акробации Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

Карактеристики на Monster Stunts:

– Универзална дистрибуција за сите уреди

– Има 40 различни фази

– Има 10 различни камиони

-Центар за игри

– Оптимизиран за iPhone 5.Чудовиште акробации Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

Преземете ги Monster Stunts за iPhone, iPod Touch и iPad Monster акробации
Цена: 1.99 УСД
Категорија: аркада | Игра за iPhone и iPad
Производител: YUZHI MA
Датум на издавање: 11 јануари 2014 година
Последно ажурирање: 13 ноември 1396 година.Чудовиште акробации Ipa игра за iOS Бесплатно преземање
Верзија: 2.96
Големина на датотеката: 34.5 MB
Продавач: YUZHI MA
Резултат: 4
Применлива возраст: 4+
Компатибилност Потребна е iOS 6.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad.Чудовиште акробации Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

Чудовиште акробации Ipa игра за iOS Бесплатно преземање

Monster Stunts Ipa игра за iOS Бесплатно преземање Ако имате скокови и вртења од 360 степени, тогаш оваа игра е за вас!