...
Бесплатно преземање на апликацијата MyThings за iPhone Ipa за iOS

Бесплатно преземање на апликацијата MyThings за iPhone Ipa за iOS

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/mythings-for-iphone/id537678529?mt=8″] App Store[/button]

MyThings за iPhone Ipa апликација iOS Бесплатно преземање Ако некој ги избришал важните датотеки на кои се обидувате да работите? Дали сте загрижени дека некој ви го зема мобилниот телефон и ги гледа вашите лични работи?

Преглед:Бесплатно преземање на апликацијата MyThings за iPhone Ipa за iOS

Опис: Дали некој некогаш тајно поставил слики, видеа, песни и целиот ваш iDevice на вашиот iDevice.Бесплатно преземање на апликацијата Vintique Ipa за iOS.Бесплатно преземање на апликацијата MyThings за iPhone Ipa за iOS

 

Со приватната камера MyThings, можете дури и да снимате приватни фотографии и видеа пред да го отклучите MyThings без да користите стандардна камера и да увезувате фотографии/видеа.Бесплатно преземање на апликацијата MyThings за iPhone Ipa за iOS

Создадете лични потсетници што можете само да ги читате. MyThings ќе побара лозинка/режим пред да ги прикаже деталите за потсетникот.Бесплатно преземање на апликацијата MyThings за iPhone Ipa за iOS

Со прелистувачот со невидлив режим MyThings, безбедно е да се движите со вашите податоци, историја и лозинки со сигурност.Бесплатно преземање на апликацијата MyThings за iPhone Ipa за iOS

Внесете ги вашите лични мисли и идеи во MyThings и прегледајте ги или уредете ги во секое време.

MyThings е режим на приватно заклучување и безбеден менаџер на датотеки што може да ви помогне да го направите следново:

– Скриј приватни датотеки
– организирајте ги вашите документи
– скријте приватни фотографии
– Скриј приватно видео
- приватен стил на фотографија

– личен потсетник
Поставете потсетници и побарајте да го отклучите приказот MyThings.

- Приватен прелистувач
Користете го MyThings Stealth Browser за приватно прелистување на Интернет и прелистување на Интернет во режим на цел екран.
Лесно избришете ги сите траги од историјата на прелистување.

-Приватна камера
Користење на MyThings Вградената камера снима приватни фотографии и видеа пред да ги отклучи.

Последно ажурирање:

Дали некогаш сте се запрашале дали вашиот уред ќе се изгуби кога станува збор за вашите лични податоци?

Ако ова е важно за вас. Би препорачал да не го пропуштите одличниот софтвер MyThings.

Со овој софтвер со 5 ѕвезди, можете лесно да ги сокриете сликите, видеата и сите информации што мислите дека треба да ги чувате во тајност од другите за да пристапите само до нив.

Компатибилност Потребна е iOS 4.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Бесплатно преземање на апликацијата MyThings за iPhone Ipa за iOS

MyThings за iPhone Ipa апликација iOS Бесплатно преземање Доаѓа со лична камера, прелистувач со невидлив режим, приватен потсетник, приватна кутија/прегледувач на датотеки и приватни текстуални белешки.