...
PDF Reader Pro Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

PDF Reader Pro Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/pdf-reader-pro-edition/id364502063?mt=8″] App Store[/button]

PDF Reader Pro Ipa App iOS Бесплатно преземање Сега можете да соработувате со други корисници преку интернет во реално време и да додавате белешки во истата датотека, како и да разговарате и да разговарате во исто време. Тие ќе можат да видат кога ќе ги направите сите промени во реално време.

Преглед:

PDF Reader Pro Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

Опис: Тоа е многу функционална апликација и е најсилната програма за отворање PDF-датотеки на iPhone и iPad.Броеви Ipa апликација за iOS Бесплатно преземање.PDF Reader Pro Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

Добитник на наградата Tabby за најдобар iPad / продуктивност / апликација за датотеки **PDF Reader Pro Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

Нов режим EasyReview
Со оваа нова неверојатна функција, можете брзо и лесно да поставувате PDF-датотеки побрзо од кога било досега. Само допрете го делот од текстот што треба да се промени, а потоа поправете го во уредувач на текст (сличен на Word). Текстот ќе биде означен како избришан, а новиот текст ќе има различна боја за да можете лесно да го идентификувате. Кога зачувувате PDF-датотека, сите промени се прикажуваат како стандардни коментари (заменете го текстот и вметнете текстуални коментари).PDF Reader Pro Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

Нов дизајн на кориснички интерфејс совршен за iOS 9PDF Reader Pro Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

Единствениот мобилен читач на PDF што поддржува заштитени PDF датотеки Vitrium * (на пример, книгата на Универзитетот во Феникс)

Отворете ги прилозите директно од вашата апликација за пошта, а исто така можете да ја користите функцијата Отвори за да отворате PDF-датотеки од која било друга апликација на вашиот iPad.

Можете исто така да испратите е-пошта на компресирана копија од PDF-датотеката, која ги компресира и усогласува белешките во документот за да спречи промени.

Одлична презентација
Кога коментирате за него во реално време, користете ги Airplay или HDMI кабелот за да го прикажете документот на надворешниот екран.

Придружете се на стотици илјади корисници кои уживаа во сета моќ на PDF Reader Pro Edition.

Повеќе неверојатни карактеристики доаѓаат наскоро!

Последно ажурирање: 05 1396 година
Верзија: 8.3
Големина на датотеката: 63.0 MB
Продавач: iTECH DEVELOPMENT SYSTEMS INC.
Резултат: 4
Применлива возраст: 4+
Компатибилност Потребна е iOS 8.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

PDF Reader Pro Ipa апликација iOS Бесплатно преземање

PDF Reader Pro Ipa App iOS Бесплатно преземање Исто така, има многу функции што ја прават уште помоќна! Сега можете да добиете директна врска од Apple Epps.