...
По дожд игра Андроид Бесплатно преземање

По дожд игра Андроид Бесплатно преземање

AFTER RAINING Играта за Android бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

ПОСЛЕ ДОЖД, многу убави и забавни игри и акциона игра во аркадни стилови која е наменета за дводимензионални и Pltfrmz.

По дожд игра Андроид Бесплатно преземање

да ја добијам мојата невина мајка. По дожд игра со многу висока графика и HD како дводимензионална средина дизајнирана да одговара на сите системи Android 2.3.3 и погоре. Денес ние сме една од најновите верзии на играта по дождот што ја нудиме, се надеваме дека ќе уживате во играта.Уште една одлична игра: Ментална болница IV Игра Андроид бесплатно преземање.

По дожд игра Андроид Бесплатно преземање

По дожд игра Андроид Бесплатно преземање

КАРАКТЕРИСТИКИ НА ИГРАТА ПО ДОЖД:– Дводимензионална средина за игра – Графика

- Квалитетна HD игра

– Има два нормални режими и предизвик

- Повеќе од 120 скриени монети

– Со 20 нивоа и 20 нивоа нормално Chjalshy

- Уникатен дизајн на анимација

- Може да се користи на сите телефони со Android

– Поддржува Android 2.3.3 и погоре.По дожд игра Андроид Бесплатно преземање

По дожд игра Андроид Бесплатно преземање

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации

По дожд игра Андроид Бесплатно преземање

По ДОЖД Бесплатно преземање на играта Android кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.