...
Бесплатно преземање на Android Reckless Racing 3

Бесплатно преземање на Android Reckless Racing 3

Бесплатно преземање на Android Reckless Racing 3

Бесплатно преземање на Android Reckless Racing 3 од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер и игри за Android и Ios што можете да ги преземете датотеките со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед

Reckless Racing 3 возбудлива нова игра во серијата игри за трки со автомобили за оперативните системи iOS и Android. Во повеќето игри вие сте вашиот автомобил како возач или автомобилот или погледот зад автомобилот, вие го контролирате вашиот автомобил. Но, во Game 3 Reckless Racing е нова и интересна перспектива дадена на возачите. За разлика од повеќето други приказ на игри со автомобилски игри, одозгора и одозгора имате контрола врз автомобилот. Сега играта е пуштена во костурницата на апликациите по цена од 2.99 долари што можете да ја преземете бесплатно од американското преземено. Рачно влечење, трчање Трик, брзо ќе ги престигне ривалите убава карактеристика е играта Reckless Racing 3.

Бесплатно преземање на Android Reckless Racing 3

Можете да учествувате на разни турнири во играта за да собирате поени и пари за потоа да можете да направите сопствен автомобил.Уште една грат игра: Vr Sneaking Mission 2 Игра Андроид бесплатно преземање

Бесплатно преземање на Android Reckless Racing 3

Играта содржи Reckless Racing 3:

– Содржи 36 во 6 различни средини

– 28 автомобили и камиони

– Изберете ниво на играње

- Физичка детална графика и пософистицирана од кога било

– Способност приспособливи контроли на допир

- Целосна поддршка за игра

- Можност за снимање и споделување видеа

– Поддршка за iCloud на iPhone

- Поддржани јазици англиски, германски, француски, шпански, италијански, португалски.

Бесплатно преземање на Android Reckless Racing 3

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации

Бесплатно преземање на Android Reckless Racing 3

Бесплатно преземање на Reckless Racing 3 Android Кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокни реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзијата само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.