...
SHAREit апликација Ios бесплатно преземање

SHAREit апликација Ios бесплатно преземање

SHAREit апликација Ios бесплатно преземање

SHAREit App Ios бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед

Една од интересните точки на овие поголеми датотеки, како што се видеата, софтверот со голем волумен со најголема можна брзина. Софтверот за интерфејс ShareIT има поставка со која е удобна да се работи. Апликацијата е компатибилна со iOS 6 оперативен систем Android 2.2 и погоре. Денес ние сме една од најновите верзии на софтверот што треба да го обезбеди SHAREit, се надеваме дека ќе уживате во преземањето на оваа апликација.

SHAREit апликација Ios бесплатно преземање

Најбрзиот начин на светот за споделување фотографии, видеа, музика, контакти и TXT, HTML, WORD, EXCEL, PPT, PDF итн на друг уред. Lenovo SHAREit ја елиминира потребата од кабли за безжично брзо пренесување информации помеѓу уредите – било со пријателите или за да ги носите вашите лични содржини во движење. Споделете сè со други уреди – слики, видеа, музички датотеки, документи, контакти, сите видови датотеки . Уредите може директно да се поврзат безжично. Друга одлична апликација за Android: Бесплатно преземање на апликацијата Root Call Blocker Pro за Android.

SHAREit апликација Ios бесплатно преземање

Апликацијата има SHAREit:

– Можност за пренос на фотографии, видеа, музика и…

– Поврзување без потреба од Bluetooth и модем

– Можност за испраќање големи датотеки

– Можност за директно испраќање и примање 5 уреди

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Компатибилен со iOS 6 оперативен систем Android 2.2 и нагоре и нагоре

SHAREit апликација Ios бесплатно преземање

Промени во новата верзија:

– Додадена е листа на желби, сега нема да пропуштите ниту една омилена апликација и игра

– Додадени нови функции Music Player & Video Vault

– Поправете проблеми и подобрете ги перформансите на апликацијата

– Поправен е проблем со апликацијата на повеќе уреди

SHAREit апликација Ios бесплатно преземање

За повеќе информации : ITunes

SHAREit апликација Ios бесплатно преземање

SHAREit апликација Ios бесплатно преземање

SHAREit App Ios Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Апликација – V2.1 – Големина 5.62 MB

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48