...
Бесплатно преземање на играта Soccer Stars за Android

Бесплатно преземање на играта Soccer Stars за Android

Бесплатно преземање на играта Soccer Stars за Android

Играта Soccer Stars Android Бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Последната минута од играта е и вашиот противник ја има топката... но тој ја загуби Каква шанса да постигне гол за победник, Игра: Со едноставна игра и одлична физика, Soccer Stars е лесно да се подигне и забавно да се игра во вистински натпреварувачки стил ,Бесплатно преземање на играта Soccer Stars за Android

собирање на различни тимови Покажете го вашиот стил и бранете ги боите на вашата нација Што чекате Сите останати веќе играат Фудбалски ѕвезди Не пропуштајте ја оваа шанса да се забавувате.Друга игра: Gun Club 3 Virtual Weapon Sim Игра Андроид бесплатно преземање.

Бесплатно преземање на играта Soccer Stars за Android

Карактеристики на играта Фудбалски ѕвезди:

– Играјте целосно тридимензионално

– Графика

– Жанр Спорт Бсврн

- Едноставна игра и забава

- Соберете различни тимови

- Играјте како онлајн и офлајн

– Онлајн турнир против милиони корисници

- Играјте онлајн против пријатели и познаници

- Тим за приспособување да игра офлајн

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддршка за Android 2.3 и понова верзија и iOS 6.0 или понова верзија.Бесплатно преземање на играта Soccer Stars за Android

Бесплатно преземање на играта Soccer Stars за Android

 Се надеваме дека ќе уживате во преземањето.

И Ви благодариме за почеканата.

Бесплатно преземање на играта Soccer Stars за Android

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации : Google Play

Бесплатно преземање на играта Soccer Stars за Android

Играта Soccer Stars Android Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Игра v3.7.1 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Игра v3.7.0 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Игра v3.6.2 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Игра v3.6.1 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Игра v3.3.2 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Фудбалски ѕвезди 3.0.1 за Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48