...
Бесплатно преземање на апликацијата Solar Walk 2 Ios

Бесплатно преземање на апликацијата Solar Walk 2 Ios

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/solar-walk-2-space-simulator/id1031155880?mt=8″] App Store[/button]

Solar Walk 2 App Ios бесплатно преземање Поминете низ планетите. Гледајте ги ѕвездите внимателно, не во сон! Запознајте се со небесните тела.

Преглед:

Патување до Соларната прошетка 2.Бесплатно преземање на апликацијата Solar Walk 2 Ios

Погледнете го сонцето одблизу.Бесплатно преземање на апликацијата eWeather HD за Android.

Бесплатно преземање на апликацијата Solar Walk 2 Ios

Знајте го местото на планетите и ѕвездите во светот.Бесплатно преземање на апликацијата Solar Walk 2 Ios

Оваа апликација е развиена со користење на најнапредната енциклопедија за убавината на Сончевиот систем и истражување на вселената.Бесплатно преземање на апликацијата Solar Walk 2 Ios

Соларната прошетка е програма за симулација на вселената и неверојатен сончев систем кој ги воодушевува и децата и возрасните и обезбедува незаборавно искуство за сите ентузијасти на вселената и астрономските настани.Бесплатно преземање на апликацијата Solar Walk 2 Ios

Овој симулатор на соништата на патувањето во небесата, што е долгогодишна желба на луѓето и е, и ве запознава со сите прекрасни настани што се случуваат на небесата.

Други карактеристики: Оваа апликација обезбедува одлични симулации.

Други карактеристики на овој софтвер се симулација на планети, сателити и други небесни објекти кои се на правилна позиција.

Гледањето на Земјата од Меѓународната вселенска станица, следењето на летот на телескопот Хабл и другите копнени сателити, патувањето во времето и проучувањето на астрономските настани од различни курсеви, сето тоа ќе биде можно во оваа неверојатна програма.

Vito Technology е апликација Solar Walk која ги фасцинираше ентузијастите на небото.

Карактеристики на апликацијата за соларна прошетка:

– 3Д модели на вселенски авиони и небесни тела

– Информации за историјата на вселенското истражување и вселенските мисии

– Тајмер за следење на движењето на небесните тела и проучување на небесните настани

– Панорама од вселената

- Неверојатен вселенски настан

- Поглед од различни правци и агли

– Програми за обука погодни за сите возрасти

- Лесен и интуитивен интерфејс

- Неверојатни визуелни ефекти и прекрасна графика со висок квалитет

– Астрономски календар

Бесплатно преземање на апликацијата Solar Walk 2 Ios

Solar Walk 2 App Ios бесплатно преземање Можете да се запознаете и со тоа како се случуваат затемнувањето и затемнувањето.