...
Игра Sonic The Hedgehog Бесплатно преземање на Android

Игра Sonic The Hedgehog Бесплатно преземање на Android

Игра Sonic The Hedgehog Бесплатно преземање на Android

Играта Sonic The Hedgehog за Android бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што може да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Новата игра Sonic The Hedgehog е несомнено една од најпопуларните игри Оваа игра може да биде. Во играта ја играте улогата на Sonic the Hedgehog Sonic The Hedgehog прекрасна игра.

Игра Sonic The Hedgehog Бесплатно преземање на Android

Сега е пуштена играта во App Store и Google Play за 2.99 долари која можете да ја преземете американски бесплатно.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на игра за трки во Дубаи за Android

Игра Sonic The Hedgehog Бесплатно преземање на Android

Играта содржи Sonic The Hedgehog:

– Улогата на Sonic the Hedgehog во играта

– А фази

- Соберете парички за самоодбрана

– Скокни возбудливи и преминување на бариери

- Цртана графика и привлечна игра.

Игра Sonic The Hedgehog Бесплатно преземање на Android
Тркајте со молскавична брзина низ седум класични зони како Sonic the Hedgehog. Трчајте и вртете низ јамките додека собирате прстени и ги победувате непријателите на вашата мисија да го спасите светот од злобниот д-р Егман

Игра Sonic The Hedgehog Бесплатно преземање на Android

Оваа повторно совладана мобилна верзија на класиката SEGA Genesis ја содржи целосната игра „Sonic The Hedgehog“, плус овие ЕКСКЛУЗИВНИ карактеристики.

Игра Sonic The Hedgehog Бесплатно преземање на Android

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ

За повеќе информации : Play.mob.org

Игра Sonic The Hedgehog Бесплатно преземање на Android

Играта Sonic The Hedgehog за Android Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Дадовме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Игра v3.0.5 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете ја нормалната верзија на Sonic The Hedgehog – верзија 3.0.5 – 48.43 мегабајти: КЛИКНИ ТУКА

Преземете Sonic The Hedgehog верзија на играта за Android – верзија 3.0.2 – 48.29 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


 The Hedgehog 4 Episode I v3.0.1 За Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете ја нормалната верзија на Sonic The Hedgehog – верзија 3.0.1 – 48.21 MB: КЛИКНИ ТУКА

Преземете Sonic The Hedgehog верзија на играта за Android – верзија 3.0.1 – 48.29 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


 The Hedgehog 4 Episode I v2.0 За Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48