...
Чудна телефонска игра за Android бесплатно преземање

Чудна телефонска игра за Android бесплатно преземање

[button link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magniflop.st&hl=en”] Google Play[/button]

Чудна телефонска игра Андроид бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Чуден телефон (Чуден телефон) е 2Д-авантуристичка игра со повеќекратна завршница која користи уметност со пиксели.
Главниот лик „Џил“ остана заробен во чудно мрачен свет со голема врата која лебди пред мене.
Во суштина не можам да се движам од тоа место.
Чудна телефонска игра за Android бесплатно преземање
Токму „Греам“ ѝ даде моќ да нарече таква фигура.
Повикувајќи преку Греам можете да создадете разни светови и да го истражувате светот.
Тоа е игра насочена кон излегување од овој свет каде што добивате клучеви користејќи разни предмети за очи расфрлани на секое место.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Stickman Surfer за Android.Чудна телефонска игра за Android бесплатно преземање

Повеќе од 2 500 000 играчиЧудна телефонска игра за Android бесплатно преземање

Во свет преполн со мртвите, вие преживеавте…, но колку долго?

Кога мртвите воскреснуваат, бегај!Чудна телефонска игра за Android бесплатно преземање

Сигурно ќе уживате во неговата фасцинантна игра.

следните линкови за преземање на нашата игра.

Способност да разговарате со пријателите додека играте

играта денес привлече многу фанови и повеќе од 100 милиони корисници ширум светот ја примија оваа игра.

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Австралија.

За повеќе информации : игра.гогл

Чудна телефонска игра за Android бесплатно преземање

Чудна телефонска игра Андроид Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.