...
Бесплатно преземање на играта Survival Squad Apk за Android

Бесплатно преземање на играта Survival Squad Apk за Android

[button link=”https://bit.ly/2J7KIUF” color=”red”] Големината на датотеката е 25MB Потребен е Android 4.1 V 1.0.19 …APK[/button]

[button link=”https://bit.ly/2KUZwup” color=”портокалова”] Големина на датотека со податоци 190 MB [/button]

[button link=”http://bit.ly/2xRZJ8j”] Можеби ви треба пропусница за да го отворите штекерот за податоци КЛИКНЕТЕ ТУКА [/button]

Преглед:

Опис на тимот за опстанок:
Survival Squad 1.0.19 е акциона игра од студиото за игри Shenzhen Bingchuan Network Co Ltd, објавена бесплатно на Android Market. Борете се, влечете и останете живи. Гангстар Мајами оправдување Игра Ios бесплатно преземање.

Вие сте на остров со планини, реки и големи куќи.

Започнете да се борите со вашиот пиштол и борете се со вашите непријатели со вашиот автомобил и меч и ограбувајте ги ресурсите на другите играчи.

Треба да се борите со 100 луѓе и да ги убиете сите бидејќи само еден од сто може да преживее.

Некои карактеристики на Survival Squad Android:

- Реална 3D графика
– Постојат различни видови оружје за борба
- ограбувајте ресурси на други играчи
– Борба со 100 играчи

Спецификации на датотеката

Името на програмата Survival Squad
Верзија на апликацијата 1.0.19
Големината на датотеката е 25 + 190 MB
Потребен е Android 4.1 и погоре
IP Google Poly com.q1.survival
Поставено од Brave
Преземено 5260 пати
Датум на поставување: 1397/03/17

Преземете и сродни содржини

Survival Squad 1.0.19 Survival Squad 1.0.19
Водич за преземање
Врските за преземање на оваа страница се директни.
Сите датотеки се тестираат пред да бидат објавени за да се спречат какви било проблеми.
За побрзо и полесно преземање, препорачуваме да користите софтвер за управување со преземања.
Ако наидете на проблем при преземањето на датотеката, известете нè од делот за извештај за грешка.