...
Вистински скејт игра Андроид бесплатно преземање

Вистински скејт игра Андроид бесплатно преземање

[button link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trueaxis.trueskate&hl=en”] Google Play[/button]

True Skate Game Android Бесплатно преземање Излезете од улиците и преминете ги пречките и уживајте. Ќе учествувате на првенството во лизгање.

Преглед:Вистински скејт игра Андроид бесплатно преземање

True Skate Искусете ја највозбудливата скејтборд игра која ќе ви донесе незаборавно задоволство.Бесплатно преземање на играта War Machines за Android.Вистински скејт игра Андроид бесплатно преземање

Оваа игра, која е популарна игра за скејтборд ширум светот, сега е достапна со сите дополнителни функции и функции за зголемување на задоволството и возбудата во текот на играта.Вистински скејт игра Андроид бесплатно преземање

Други карактеристики: Интелигентен дизајн Движењата во оваа игра предизвикуваат вистинско чувство за лизгање.Вистински скејт игра Андроид бесплатно преземање

Нештата како што се газење и кревање лизгалки од вашите нозе сами во секоја ситуација и ставање на рацете на земја за да туркате и да се движите напред се карактеристики кои му помагаат на корисникот да ја направи играта поприродна.Вистински скејт игра Андроид бесплатно преземање

Дополнително на ова, можете да лизгате, лизгате, лизгате и пливате на кое било место со која било брзина со која било брзина, да возите и да уживате во скејтборди и да се натпреварувате со вашите способности.

Оваа прекрасна игра е студиото True Axis кое привлекува милиони луѓе.

Карактеристики на играта True Skate:

– Има прекрасно лизгалиште за скејтборд на маргините на зеленото, на скалите, подвижни шини, со неколку парчиња прачки за подобрување на вашата вештина.

– повторно да го посетите вашиот скејтборд за време на играта

– Способност да се натпреварувате и да се натпреварувате во натпревари во скејтборд лигата

– Способност за создавање бавни и убави движења

- И десетици уникатни карактеристики вклучени во оваа популарна игра.

Вистински скејт игра Андроид бесплатно преземање

True Skate Game Android Бесплатно преземање Соблечете го скејтот и влезете.