...
Бесплатно преземање на апликацијата VLC Media Player за Android

Бесплатно преземање на апликацијата VLC Media Player за Android

Бесплатно преземање на апликацијата VLC Media Player за Android

Бесплатно преземање на апликацијата VLC Media Player за Android од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Софтверот VLC Media Player обезбедува поддршка за титл фарси за вас.искористена комплетна библиотека на аудио медиуми. Поддржан е VLC софтвер на сите уреди со Android, освен за уредите ARMv6.

Бесплатно преземање на апликацијата VLC Media Player за Android

Вклучува и графичка контрола за аудио контрола, поддржува контрола на аудио слушалки, слика на обвивката и комплетна аудио медиумска библиотека. Друга одлична апликација за Android: Бесплатно преземање на апликацијата Win 10 Launcher Pro за Android.

Бесплатно преземање на апликацијата VLC Media Player за Android

  • Софтверски карактеристики на VLC Media Player:

– Ги поддржува сите аудио и видео датотеки

- Поддржани формати MKV, MP4, AVI, MOV, OGG, FLAC, TS, MTS, WV, AAC

- Поддржува титл Ameican

– Ротирај под различен агол

- Посветен додаток

– Поддршка за контрола на слушалките

– USB мемориски плеер

– Пристап до мрежа

– Поставки за слика

– Поставки за брзина на филмот

– Променете или отстранете USB

Бесплатно преземање на апликацијата VLC Media Player за Android

За повеќе информации : Google Play

Бесплатно преземање на апликацијата VLC Media Player за Android

Бесплатно преземање на апликацијата VLC Media Player за Android

Бесплатно преземање на апликацијата VLC Media Player за Android

Бесплатно преземање на апликацијата VLC Media Player за Android Кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзијата штотуку преземете ја и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтверот.

Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете го VLC Media Player v2.1.20 – Arm верзија – 18.73 MB: КЛИКНИ ТУКА

Преземете VLC Media Player v2.1.20 – Arm 64 верзија – 19.73 MB: КЛИКНИ ТУКА

VLC Media Player v2.1.20 – X86 Edition – 20.84 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48


Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете VLC Media Player v2.1.19 – Arm Version – 18.73 MB: КЛИКНИ ТУКА

Преземете VLC Media Player v2.1.19 – Arm 64 верзија – 19.73 мегабајти: КЛИКНИ ТУКА

VLC Media Player v2.1.19 – X86 Edition – 20.84 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48


Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете VLC Media Player v2.1.16 – Arm Version – Големина 18.60 MB: КЛИКНИ ТУКА

Преземете го VLC Media Player – v2.0.16 – Arm 64 верзија – Големина 19.60 MB: КЛИКНИ ТУКА

VLC Media Player v2.1.16 – X86 Edition – 20.71 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48


Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете VLC Media Player v2.1.14 – Arm Version – Големина 18.60 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете го VLC Media Player – v2.0.14 – Arm 64 верзија – Големина 19.60 MB : КЛИКНИ ТУКА

VLC Media Player v2.1.14 – X86 Edition – 20.71 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48


Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете VLC Media Player v2.1.13 – Arm верзија – Големина 18.59 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете го VLC Media Player v2.0.13 – Arm 64 верзија – 19.61 MB: КЛИКНИ ТУКА

VLC Media Player v2.1.13 – X86 Edition – 20.74 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48


 Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

VLC Media Player v2.1.12 – Arm верзија – 18.58 MB: КЛИКНИ ТУКА

Преземете VLC Media Player v2.0.12 – Arm 64 верзија – Големина 20.73 MB : КЛИКНИ ТУКА

VLC Media Player v2.1.12 – X86 Edition – 19.62 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48


 Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете софтвер VLC Media Player – v2.1.9 – Version Arm – Големина 18.45 MB : КЛИКНИ ТУКА

 VLC Media Player – v2.0.9 – Version Arm 64 – Големина 19.40 MB: КЛИКНИ ТУКА

софтвер VLC Media Player – v2.1.9 – Верзија X86 – Големина 20.08 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48


 Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете софтвер VLC Media Player – v2.1.0 Build20170129 – Version Arm – Големина 18.20 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете софтвер VLC Media Player – v2.0.6 Build12000627 – Version Arm 64 – Големина 16.78 MB : КЛИКНИ ТУКА

софтвер VLC Media Player – v2.1.0 Build20170129 – Верзија X86 – Големина 20.46 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48


 Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете софтвер VLC Media Player – верзија 2.0.3 – Version Arm – големина 15 MB : КЛИКНИ ТУКА

 софтвер VLC Media Player – верзија 2.0.3 – Version Arm 64 – 16 Mb : КЛИКНИ ТУКА

Преземете софтвер VLC Media Player – верзија 2.0.3 – Верзија X86 – големина 17 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48


 Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете софтвер VLC Media Player – верзија 2.0.1 – Version Arm – големина 15 MB : КЛИКНИ ТУКА

 софтвер VLC Media Player – верзија 2.0.1 – Version Arm 64 – 16 Mb : КЛИКНИ ТУКА

Преземете софтвер VLC Media Player – верзија 2.0.1 – Верзија X86 – големина 16 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48


 Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете софтвер VLC Media Player – верзија 1.9.12 – Version Arm – големина 15 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете софтвер VLC Media Player – верзија 1.9.12 – Верзија X86 – големина 16 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48


 Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете софтвер VLC Media Player – верзија 1.9.11 – Version Arm – големина 15 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете софтвер VLC Media Player – верзија 1.9.11 – Верзија X86 – големина 16 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48


 Апликација Андроид бесплатно преземање

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете софтвер VLC Media Player – верзија 1.7.5 – Version Arm – големина 13 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете софтвер VLC Media Player – верзија 1.7.5 – Верзија x86 – големина 14 MB: КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48