...
War Planet Online: Global Conquest Игра Андроид бесплатно преземање

War Planet Online: Global Conquest Игра Андроид бесплатно преземање

War Planet Online: Global Conquest Игра Андроид бесплатно преземање

War Planet Online: Global Conquest Game Android Бесплатно преземање Кога започнува голема глобална војна, истакнатите генерали се соочени со предизвик и ја водат својата војска во војна.

Преглед:War Planet Online: Global Conquest Игра Андроид бесплатно преземање

Изградете ја вашата база и подгответе ги своите сили да го освоите светот со совладување на вашиот регион.Super Boost Cleaner, антивирус – апликација MAX Android бесплатно преземање.War Planet Online: Global Conquest Игра Андроид бесплатно преземање

Оваа игра не е вест за старите султани и Викинзи, вие сте подготвени за војна како модерна и напредна воена команда.War Planet Online: Global Conquest Игра Андроид бесплатно преземање

Вашата глобална конкуренција ќе ве предизвика бидејќи амбициозните генерации се подготвени да се борат со вашите лојални армии. Некои од овие генерали ќе ви се придружат вам и на вашето племе.War Planet Online: Global Conquest Игра Андроид бесплатно преземање

Некои ќе се натпреваруваат со вас, но на пријателот или на непријателот не им е грижа, само една личност ќе владее.War Planet Online: Global Conquest Игра Андроид бесплатно преземање

Обединете се со вешти команданти и користете ги вашите брилијантни стратегии како масивен автомобил за да ги победите непријателите.

Карактеристики на War Planet Online: Global Conquest:

- Натпреварувајте се со играчи од целиот свет онлајн

- Способност да разговарате со вашите пријатели и сојузници

- Екстремно реални единици засновани на вистински модерни борбени машини како што се подвижна артилерија, борбени тенкови и големи бомбардери

- Борете се со непријателите во режим PvP

- Помогнете да го побарате вашето племе за време на тешки расправии

War Planet Online: Global Conquest Игра Андроид бесплатно преземање

War Planet Online: Global Conquest Game за Android бесплатно преземање Дојде време да го погодите твоето! Дали сте во можност да победите на бојното поле по секоја цена.

Игра v1.0.7j Apk за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48