...
Бесплатно преземање на играта Zee End TD Ipa за iOS

Бесплатно преземање на играта Zee End TD Ipa за iOS

Бесплатно преземање на играта Zee End TD Ipa за iOS

Zee End TD Ipa Game iOS бесплатно преземање Tower Defense е еден од најпопуларните стилови на игра што има многу игри во овој жанр.

Ајде да се соочиме со зомби.

Преглед:

Ажурирајте на 1.4Бесплатно преземање на играта Zee End TD Ipa за iOS

Zee End TD е фантастична игра за iPad, која се здоби со популарност и доби добри поени од корисниците.Десктоп занданите игра Ipa Ios бесплатно преземање.Бесплатно преземање на играта Zee End TD Ipa за iOS

Сакаат да ја нападнат вашата база. И ние треба да создадеме свои одбранбени кули и да застанеме пред нив.Бесплатно преземање на играта Zee End TD Ipa за iOS

Оваа игра има посебна убавина која воопшто не ви пречи и предизвикува многу зависност.Бесплатно преземање на играта Zee End TD Ipa за iOS

Заштитете го вашиот град и база од зомби со 5 моќни типови за одбрана на кули.Бесплатно преземање на играта Zee End TD Ipa за iOS

Важни карактеристики на играта:

Практичен дизајн и прекрасна графика на играта и целосна поддршка за Retina

Часови забавна и забавна игра

Предизвикајте ги пријателите во бескрајниот режим на зомби без време да завршат.

Бесплатно преземање на играта Zee End TD Ipa за iOS

Бесплатно преземање на играта Zee End TD Ipa за iOS за iOS Ставете ги вистинските кули на вистинското место за да ги поминете чекорите