...
BBM Blackberry Messenger Андроид бесплатно преземање

BBM Blackberry Messenger Андроид бесплатно преземање

BBM Blackberry Messenger Андроид бесплатно преземање

BBM Blackberry Messenger Android Бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Messenger BBM Blackberry Messenger како што сугерира неговото име, е најпопуларниот BlackBerry Messenger. Неодамна беше објавена новата верзија на Messenger за оперативниот систем Android и iOS, со која Google се соочи со неколку прегратки. Со овој моќен софтвер лесно можете да комуницирате со сите ваши пријатели.

BBM Blackberry Messenger Андроид бесплатно преземање

гласовни повици и споделете ги вашите фотографии. Без разлика која е вашата публика каков оперативен систем користите бидејќи апликацијата BBM овозможи да се поврзат различни платформи како iOS, Android и BlackBerry. Може да ја добиете најновата верзија на софтверот е компатибилен со Android OS 3 и iOS 6 е до страницата за преземање американски преземен. Друга одлична апликација за Ios: Бесплатно преземање на апликацијата Polaris Office IOS.

BBM ве зближува во моментот со пријателите и семејството преку инстант разговори, гласовни повици, споделување слики, гласовни белешки и многу повеќе. Преземете ја официјалната верзија на BBM од BlackBerry сега. Разговарајте со пријателите на Android, BlackBerry и iPhone: BBM е секогаш вклучен и секогаш поврзан – нема апликација за отворање Знајте кога пораките се испорачани (D) и прочитани (R) Кажете „здраво“ со BBM Voice – бесплатно гласовно повикување помеѓу BBM Contacts * Брзо споделувајте фотографии, датотеки, документи, гласовни белешки и повеќе Дозволете контактите да ја гледаат вашата локација во живо на мапа, овозможено од Glympse* Гледајте кога контактите одговараат на вашата порака Емотикони за секое расположение и емоции ви дозволуваат да се изразите BBM ви овозможува да се заштитите вашата приватност.

BBM Blackberry Messenger Андроид бесплатно преземање

  • Апликацијата има BBM Blackberry Messenger:

– Трајна врска без да мора да ја отворите апликацијата

– Бесплатни телефонски разговори помеѓу BBM публиката

- Можност за споделување фотографии, датотеки и многу повеќе

– Компатибилен со iOS 6 оперативен систем Android 3 и нагоре и нагоре

BBM Blackberry Messenger Андроид бесплатно преземање

Преземете ја новата верзија за Android………директна врска до страницата за преземање Американ.

BBM Blackberry Messenger Андроид бесплатно преземање

За повеќе информации : Бесплатно преземање на апликацијата Polaris Office IOS

BBM Blackberry Messenger Андроид бесплатно преземање

BBM Blackberry Messenger Андроид бесплатно преземање

BBM Blackberry Messenger Андроид бесплатно преземање

Бесплатно преземање на BBM Blackberry Messenger Android Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, Обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Апликација v2.4.0.9 – големина 22.8 MB

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

Од Null48