...
Преземете ги апликациите Mobogenie за Windows бесплатно преземање

Преземете ги апликациите Mobogenie за Windows бесплатно преземање

Преземете ги апликациите Mobogenie за Windows бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките со директна врска преземање бесплатно.

Преглед:

преносот од компјутерот на телефонот, софтверот ви овозможува да направите резервна копија на сите датотеки Mobogenie фотографии, видеа, музика, контакти и така натаму резервна копија на вашиот телефон за да ги вратите сите за да ги вратите телефоните, преку софтвер за управување со телефонот Android Mobogenie може сите апликации без да влезете во телефонот, едноставно инсталирајте го софтверот за управување со телефонот Android е погоден за сите системи Android 2.2 и погоре,

Преземете ги апликациите Mobogenie за Windows бесплатно преземање

Се надевам дека уживате во преземањето на оваа апликација.Уште една одлична апликација: Бесплатно преземање на апликацијата Нортон за мобилна безбедност на Android.

Преземете ги апликациите Mobogenie за Windows бесплатно преземање

Преземете ги апликациите Mobogenie за Windows бесплатно преземање

Софтверски карактеристики Mobogenie:– Префрлете ги сите датотеки од компјутер на телефон и телефон на компјутер- Направете резервна копија од телефонот

– Вратете ги сите резервни копии на датотеки

– Приказ и управување со контакти

- Инсталирајте ја апликацијата на телефонот

- Погледнете и испратете СМС

– Може да се користи на сите телефони со оперативен систем Андроид

– Погоден за сите системи Андроид 2.2 и погоре

– Управувајте со Inbox на работната површина

– Направете резервна копија и обновување на податоците со само еден клик

– Можност за пребарување и преземање апликации од Интернет

– Можност за пребарување на повеќе датотеки

– Поврзете ја апликацијата со телефонот преку Wi-Fi и префрлете разни датотеки.Преземете ги апликациите Mobogenie за Windows бесплатно преземање

Правете го она што треба за да останете живи, продолжете да се движите најбрзо што можете и заштитете се на сите потребни средства. Кога мртвите воскреснуваат, бегај!

Наскоро се пробие оваа игра за Android и iPhone

Преземете ги апликациите Mobogenie за Windows бесплатно преземање

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации

Преземете ги апликациите Mobogenie за Windows бесплатно преземање

Преземете ги апликациите Mobogenie за Windows Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокни реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете ја и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.