...
Бесплатно преземање на бесплатна игра за математика за Android

Бесплатно преземање на бесплатна игра за математика за Android

Бесплатно преземање на бесплатна игра за математика за Android

Бесплатно симнување на бесплатна игра со математика за Android Овој пат, ви подаривме навистина привлечна и возбудлива игра. Имате само една секунда!

Преглед:Бесплатно преземање на бесплатна игра за математика за Android

Чудна математика Но, како ви оди!? Единственото комплементарно дејство треба да биде за два мали броја. Дали е тешко да се игра? Ова изгледа смешно, но треба да знаете и дека имате само една втора шанса да одговорите. Да, треба да направите едноставна и многу лесна математика за секунда или помалку.

Бесплатно преземање на бесплатна игра за математика за AndroidБесплатно преземање на бесплатна игра за математика за Android

Други спецификации: Деновиве има толку многу игри во сајбер-просторот. Но, дали сите тие се корисни ?! Одговорете на ова прашање со себе. Оваа едноставна игра со многу едноставен, пријатен дизајн ги предизвикува вашиот ум и мозок до точка каде што чувствувате пот на вашето тело. Чувството на конкуренција со кое се занимавате со себе е непобитно. Уште еднаш, работете на зголемување на перформансите на вашиот мозок. Играта, и секако, подобро е да се каже дека здравствениот софтвер е производ на студиото Nguyen Luong Bang, кое привлече милиони корисници со својата непобедлива убавина.Бесплатно преземање на бесплатна игра за математика за Android

Карактеристики на Freaking Math:

Натпреварувајте се со себе и со другите корисници ширум светот!

Ако вашите пријатели мислат дека е едноставно, замолете ги да направат двоцифрен рекорд! Само мал број на мали бројки!Бесплатно преземање на бесплатна игра за математика за Android

Бесплатно преземање на бесплатна игра за математика за Android

Freaking Math Game Android Бесплатно преземање Freaking Math е многу едноставна игра со многу поедноставна средина во која се прави едноставна математика.

Игра v1.9 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48