...
Бесплатно преземање на Gingerbread Story Deluxe Apk игра со Android

Бесплатно преземање на Gingerbread Story Deluxe Apk игра со Android

Бесплатно преземање на играта Gingerbread Story Deluxe Apk за Android Еден ден, во зафрлена и темна шума, браќата и сестрите, Томи и Лиза, одлучуваат да излезат во шумата, а на патот наидуваат на слаткарница.

Преглед:Бесплатно преземање на Gingerbread Story Deluxe Apk игра со Android

Таа ги поканува децата во нивниот дом користејќи захаросани бонбони.Договорен убиец Снајперист АПК игра Андроид Бесплатно преземање.Бесплатно преземање на Gingerbread Story Deluxe Apk игра со Android

Децата дури и не сфаќаат дека се заробени во голема замка.Бесплатно преземање на Gingerbread Story Deluxe Apk игра со Android

Одеднаш еден господин се претвора во лута вештерка.Бесплатно преземање на Gingerbread Story Deluxe Apk игра со Android

Го зграпчи Томи во кафезот.Бесплатно преземање на Gingerbread Story Deluxe Apk игра со Android

Сега Лиза треба да реши разни загатки и да го спаси својот брат.

Старата дама ја замолува Лиза да го најде последниот човек од колачиња што ќе го ослободи нејзиниот брат низ магична патека за мапирање.

Ова е единствениот начин на Томи да заштеди.

На патот, овој сладок човек ќе стане вистински пријател на девојката, а неговиот совет до Лиза ќе помогне да се победи злобниот волшебник на овој човек.

Сега отпатувавте до Лиза во необичниот свет на кулинарството и завршивте многу мисии.

Обидете се да ја спасите Лиза со помош на човекот од кафезот.

Карактеристики на Gingerbread Story Deluxe:

- Соберете колачиња за да ја достигнете целта

– Има три шармантни ликови кои ќе ви помогнат

– Истражете ги аглите на уникатниот свет на слатки

– Постојат различни предизвикувачки и предизвикувачки фази со стил на натпревар-3

- Добијте поени за да заработите награди

- Решете различни мистерии во светот за да освоите слатки

Бесплатно преземање на Gingerbread Story Deluxe Apk игра со Android

Бесплатно преземање на Gingerbread Story Deluxe Apk игра Андроид Чудна жена живее во овој прекрасен дом.