...
Бесплатно преземање на апликацијата GO Locker за Android

Бесплатно преземање на апликацијата GO Locker за Android

Бесплатно преземање на апликацијата GO Locker за Android од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

GO Locker 1.91 софтвер како алатка за промена на изгледот заклучување телефони и таблети Android. Ако ви здосади изгледот на телефонот да ви е заклучен и сакате да имате прекрасен заклучен екран, можете да го користите софтверот GO Locker 1.91.

Бесплатно преземање на апликацијата GO Locker за Android

Овој софтвер има можност да го промени изгледот и лозинката и заклучувањето на шемата како што сакате, можете да го користите. Сликите во заднина во оваа апликација се многу широки и можете да го инсталирате софтверот GO Locker 1.91 на вашиот мобилен телефон удобно да изгледаат убаво. Овој софтвер е компактен и погоден за Android 2.1 и погоре е обезбеден. Друг одличен софтвер: Бесплатно преземање на апликацијата MMMirror Effect за слики на Android .

  • Карактеристики на софтверот GO Locker 1.91:

– Променете го заклучувањето на изгледот

– Користете модел

– Користете лозинка

- Фотографии од различни позадини

– Погоден за Android 2.1 и погоре

Преземете ја апликацијата за Android GO Locker брави за козметички промени директна врска до страницата за преземање Американ.

Поврзана страница: АндроидБесплатно преземање на апликацијата GO Locker за Android

Заклучете го екранот лесно и стилски со Топ преземениот шкафче за екран! 50+ милиони преземања, 240,000+ прегледи од корисници и оцена од 4.4 ѕвезди, тоа е Go Locker! Може да одите до СМС-пораки, дневници на повици и да го контролирате музичкиот плеер, сето тоа од Заклучениот екран.

Кориснички Осврти
„Ми се допаѓа, одлична брава со многу различни позадини за избор, ја препорачувам оваа апликација на секој што бара кул позадини и брави за своите телефони. – Адријан Сполдинг

„Ја сакам оваа апликација што е многу подобра од обичните заклучени екрани за мобилни телефони“. – Бритни Сандерс

Бесплатно преземање на апликацијата GO Locker за Android

„Во живо и толку кул И не можам да верувам дека е бесплатно! Така вреди “ – Лиам Фреге

Бесплатно преземање на апликацијата GO Locker за Android

 Слободни карактеристики
– Прикажете го моменталното време со ефекти на анимација во живо на заклучениот екран
- Додајте сè на вашиот заклучен екран и брзо стартување апликации директно од заклучувањето (Компатибилен за сите верзии на Android)
– Безбедносна заштита со игла, шема и гест
- Огромен број теми со многу стил на отклучување, стил на iPhone, стил на Android и други стилови надвор од вашата имагинација
- Лесно приспособлив заклучен екран за да се направи личен

Бесплатно преземање на апликацијата GO Locker за Android

Бесплатно преземање на апликацијата GO Locker за Android

GO Locker App Android Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.