...
Бесплатно преземање на играта Haunted Manor 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Haunted Manor 2 за Android

[button link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=it.redbitgames.hauntedmanor2full&hl=en”] Google Play[/button]

Бесплатно преземање на играта Haunted Manor 2 со Android од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Дали сте подготвени да доживеете ужасна ноќ во Стирлинг Манор, игрите Haunted 2 со HD графика и тридимензионално опкружување се многу високи, а користењето техники за фотографирање HDR дизајнирани да одговараат на сите системи Android 2.3.3 и iOS 6.0 или погоре е високо.

Бесплатно преземање на играта Haunted Manor 2 за Android

Денес ние сме една од најновите верзии на играта Haunted Manor 2 Full've стави во Akhytartan, се надеваме дека вниманието на сите вас.Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на играта Cut The Rope 2 за Android.

Бесплатно преземање на играта Haunted Manor 2 за Android

Играта содржи Haunted Manor 2 Full:– Тридимензионална средина- Графика

- Квалитетна HD игра

– Користете HTML техники DDR фотографија

– Звучи возбудливо

- Откријте ги различните маневри

– Откријте ги скриените предмети

- Решавајте сложени загатки

– Борете се со силите на темнината

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддржува Android 2.3.3 и iOS 6.0 или понова верзија.Бесплатно преземање на играта Haunted Manor 2 за Android

Почнете да треперите… сега е достапен „Haunted Manor 2 – The Horror Behind the Mystery“ ЦЕЛНА ВЕРЗИЈА! Подгответе се да доживеете ужасна ноќ во домот на Sterling.

Ако сакате да избегате, ќе треба да ги надминете вашите стравови и илјада трикови за да ја ослободите изгубената душа на Симон.

Бесплатно преземање на играта Haunted Manor 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Haunted Manor 2 за Android

.Андроид игри бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање американски

За повеќе информации : Google Play

Бесплатно преземање на играта Haunted Manor 2 за Android

Бесплатно преземање на играта Haunted Manor 2 за Android Кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокни реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.