...
Здраво СМС апликација Андроид Бесплатно преземање

Здраво СМС апликација Андроид Бесплатно преземање

Здраво СМС апликација Андроид Бесплатно преземање

Здраво СМС-апликација Андроид Бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање на софтвер за Android и Ios и игри Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Здраво СМС апликација Андроид Преглед за бесплатно преземање

Софтверот Hello SMS ви помага со голема брзина и потполно бесплатно на сите ваши пријатели да испраќаат и примаат пораки со слики и текстуални пораки. Можете лесно да разговарате со софтверската група Hello SMS и како група или како индивидуална и доверлива СМС-порака и да испраќате фотографии до вашите пријатели. Софтверот Hello SMS е погоден за сите системи Андроид 2.2 и погоре.

 

Здраво СМС апликација Андроид Бесплатно преземање

 

Денес ние сме една од најновите верзии на софтверот што е достапен за сите корисници на страницата кои ги почитуваат, се надеваме дека ќе уживате во преземањето.Уште една одлична игра: Игра Фудбал Рели 2 Бесплатно преземање на Android

Здраво СМС апликација Андроид Бесплатно преземање

Апликацијата има Здраво СМС:

– Лесно ракување

– Испраќајте и примајте СМС пораки со голема брзина

– Испраќајте и примајте фотографии со голема брзина

– Разговарајте поединечно или групно

– Може да се користи на сите телефони со оперативен систем Андроид

– Погоден за сите системи Андроид 2.2 и погоре.

Запознајте ја првата апликација за СМС во светот со картички.

Тоа е најбрзиот начин за пишување пораки.

Можете лесно да групирате разговори, брзо да испраќате и примате фотографии и да се префрлате помеѓу разговори со еден допир.

Здраво е рационализиран начин за испраќање пораки: без сандаче, без неред, без реклами.

Само вие и вашите разговори.

Здраво СМС апликација Андроид Бесплатно преземање

Hello ја заменува вашата стандардна апликација за SMS со создавање длабока интеграција со вашиот телефон што го прави испраќањето пораки со јазичиња беспрекорно искуство.

Постојано работиме за да го подобриме здравото - обидете се и кажете ни што мислите

Избрано во: Engadget: „Мојата омилена апликација за пораки досега“. Култ на Андроид: „Здраво СМС можеби е најдобрата апликација за СМС што некогаш била развиена“. Lifehacker: „Прекрасна апликација со уникатен интерфејс базиран на јазичиња.

Здраво СМС апликација Андроид Бесплатно преземање

тоа е прекрасно и минималистички. ”

Преземете ја апликацијата за Android Hello SMS пораки и фотографии директно од преземањето American

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани

Здраво СМС апликација Андроид Бесплатно преземање

Hello SMS App Android Бесплатно преземање кликнете на долу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа , Обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Здраво СМС v1.8.1 За Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

Преземете ја апликацијата Hello SMS v1.4.9: Големина 6 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете ја апликацијата Hello SMS v1.4.16: Големина 5 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете ја апликацијата Hello SMS v1.5.2: Големина 6 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете ја апликацијата Hello SMS v1.5.4: Големина 6 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете ја апликацијата Hello SMS v1.5.8: Големина 6 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете ја апликацијата Hello SMS v1.6.1: Големина 6 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете ја апликацијата Hello SMS v1.6.7: Големина 6 MB : КЛИКНИ ТУКА

Преземете ја апликацијата Hello SMS v1.8.1: Големина 7 MB : КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48