...
Бесплатно преземање на апликацијата LINE Camera Photo Editor Android

Бесплатно преземање на апликацијата LINE Camera Photo Editor Android

Бесплатно преземање на апликацијата LINE Camera Photo Editor Android

LINE Camera Photo Editor App Android Бесплатно преземање Оваа моќна алатка за уредување на вашиот мобилен фотоапарат ви го дава ова изнајмување за да ја направите вашата имагинација и имагинација во вашите фотографии.

Преглед:Бесплатно преземање на апликацијата LINE Camera Photo Editor Android

Прекрасните слики ќе направат вашите спомени да изгледаат поубави.Игра Sonic Forces Speed ​​Battle Бесплатно преземање на Android.Бесплатно преземање на апликацијата LINE Camera Photo Editor Android

Со овој софтвер, ќе можете да направите брзо селфи со телефонот со камера и да ја промените сликата и да ја направите поубава со филтерот во живо и функцијата Убавина.Бесплатно преземање на апликацијата LINE Camera Photo Editor Android

Апликацијата LINE Camera ги има сите главни карактеристики на камерата, вклучувајќи тајмери, блиц, пресликување, порамнување, мрежно поврзување и друго.Бесплатно преземање на апликацијата LINE Camera Photo Editor Android

Таа е една од најдобрите апликации во областа на фотографијата.Бесплатно преземање на апликацијата LINE Camera Photo Editor Android

Покрај тоа, со користење на постоечките филтри, можете да вклучите сенки и темни фотографии, да ги направите вашите фотографии од храна вкусни или да користите некој од илјадниците достапни начини да го изберете режимот на фотографија и да ги направите вашите фотографии да изгледаат поубави. направи.

Други карактеристики: Можете исто така да ги споделувате вашите фотографии со овој софтвер.

Споделете фотографии што ви се допаѓаат со вашите пријатели веднаш на Instagram, Facebook или други социјални мрежи и споделете ги во забавата на фотографијата што ја правите.

Плус, можете да објавувате и да пишувате пораки на вашите фотографии.

Копирајте го текстот на кој било јазик со кој било фонт што го сакате и додајте го на кој било дел од вашата фотографија во која било големина и додајте ја вашата порака во вашиот контакт.

Овој одличен и многу популарен софтвер, со повеќе од 100 милиони корисници, е производ на LINE Corporation.

За да го преземете софтверот што е можно поскоро и да се забавувате.

Карактеристики на софтверот LINE Camera:

Користете ја бојата и пенкалото за да направите какви било промени на фотографијата

Украсете ги вашите фотографии со повеќе од 20,000 уникатни налепници и создадете уникатна фотографија.

Способност за колажирање фотографии

Поддржува десетици различни јазици

Бесплатно преземање на апликацијата LINE Camera Photo Editor Android

Апликација за уредување фотографии LINE Camera Android Бесплатно преземање Земете LINE камера и направете ги вашите фотографии да изгледаат подобро со LINE Camera.

Апликација v14.1.1 за Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48