...
Бесплатно преземање на играта Mad Truck 2 Ipa за iOS

Бесплатно преземање на играта Mad Truck 2 Ipa за iOS

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/mad-truck-2/id610171967?mt=8″] App Store[/button]

Бесплатно преземање на играта Mad Truck 2 Ipa за iOS Но, во меѓувреме, има пречки како големи карпи, долини, зомби и многу повеќе. И треба да ги оставите зад себе.

Преглед:

Опис: Во Mad Truck 2 вие сте во улога на возач надвор од патот и треба да стигнете до дестинација во ограничено време.Тестенини! Бесплатно преземање на Ipa играта iOS.Бесплатно преземање на играта Mad Truck 2 Ipa за iOS

Crazy Truck 2 – Возење голем луд камион по планински пат до вашата дестинација за ограничено време. На патот има многу пречки (шуми, камења, тапани, ломки, зомби). Ова е огромен проблем со умот.Бесплатно преземање на играта Mad Truck 2 Ipa за iOS

Опис на играта:
– Движете се со притискање на десната или левата страна на екранот.
– Навалете ја опремата за возење во воздух.
– Поддржете го Joy Stick во исто време.
- Има 50 нивоа и треба да ја пронајдете вистинската насока на некои тешки нивоа.
– Во продавницата има многу различни камиони.
- Соберете пари за да купите нови камиони, тркала и повеќе време.
Тапанот и зомбите добиваат високи оценки.Бесплатно преземање на играта Mad Truck 2 Ipa за iOS

карактеристики:
Универзална верзија за iPhone и iPad.
Различни нивоа, 50 уникатни картички.
Некои модели во работилницата.
Неверојатна физика, потскокнување, паѓање, летање, експлозија и многу повеќе!
Прилагодување на навалување, поддршка за акцелерометар.
Поддржете го центарот за игри.Бесплатно преземање на играта Mad Truck 2 Ipa за iOS

Преземете Mad Truck 2 за iPhone и iPad Mad Truck 2
Цена: 1.99 УСД
Категорија: Игри за iPhone и iPad | Авантура | Играње улоги
Производител: 3g60
Датум на издавање: 27 април 2013 година
Последно ажурирано: Декември 16, 2012Бесплатно преземање на играта Mad Truck 2 Ipa за iOS
Верзија: 2.26
Големина на датотеката: 35.9 MB
Продавач: ZHICHAO XU
Резултат: 3
Применлива возраст: 4+
Компатибилност Потребна е iOS 6.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Бесплатно преземање на играта Mad Truck 2 Ipa за iOS

Бесплатно преземање на играта Mad Truck 2 Ipa за iOS Сега можете да ја преземете оваа игра директно од Null48 Epps.