...
Тестенини! Бесплатно преземање на Ipa играта iOS

Тестенини! Бесплатно преземање на Ipa играта iOS

Тестенини! Бесплатно преземање на Ipa играта iOS

Тестенини! Ipa Game iOS бесплатно преземање Во првите неколку чекори, добивате неколку едноставни парчиња, но на повисоките нивоа, ќе ги добиете шестоаголните парчиња што ви го отежнуваат.

Преглед:Тестенини! Бесплатно преземање на Ipa играта iOS

Опис: Ако барате неверојатна игра со загатки која штотуку излезе од App Store, ви предлагам да ја играте оваа игра.Spider: Rite of the Shrouded Moon Ipa игра за iOS Бесплатно преземање.Тестенини! Бесплатно преземање на Ipa играта iOS

На тестенини! Треба да соберете различни парчиња заедно, но тоа не е лесно.Тестенини! Бесплатно преземање на Ipa играта iOS

Преземете ја игра Тестенини! За iPhone и iPad - Поврзете ги парчињата со тестенини!
Цена: 1.99 УСДТестенини! Бесплатно преземање на Ipa играта iOS
Категорија: Игри за iPhone и iPad | Загатка
Производител: Мајкл Бушеикин
Датум на издавање: 23 април 2015 година
Последно ажурирано: Декември 16, 2012
Верзија: 1.7
Големина на датотеката: 30.7 MBТестенини! Бесплатно преземање на Ipa играта iOS
Продавач: Мајкл Бушеикин
Резултат: 4.5
Применлива возраст: 4+
Компатибилност: бара iOS 9.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad

Тестенини! Бесплатно преземање на Ipa играта iOS

Тестенини! Ipa Game iOS бесплатно преземање Многу корисници ја сакаат оваа игра и дадоа позитивни повратни информации за играта.