...
Бесплатно преземање на апликацијата Pixlr Express за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Pixlr Express за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Pixlr Express за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Pixlr Express за Android од Null48.com Бесплатно преземање апликации и софтвер за Android Можете да преземате датотеки со директна врска Преземање бесплатно.

Преглед:

Софтверот Pixlr Express може да се користи како софтверски уредувач на слики со име. Софтверот може директно од камерата и софтверот за фото галерија да се префрли.

Бесплатно преземање на апликацијата Pixlr Express за Android

Pro Tools Pixlr Express ви овозможува да додавате избрани слики и одредени специјални ефекти сè уште може да се видат .. софтверот за лесно сечење и боја не е наменет само да се применува на сликите. Софтверот Pixlr Express е погоден за Android 2.1 и погоре. Уште една одлична игра: Бесплатно преземање на апликацијата MX Player за Android.

Отклучете ја вашата креативност со Pixlr – бесплатниот уредувач на фотографии! Снимајте го секој момент и направете го убав со преку 2 милиони комбинации на бесплатни ефекти, преклопувања и филтри.
Следете го Pixlr на Instagram (@pixlr) за совети, трикови и секојдневна инспирација за правење одлични фотографии. Секоја недела имаме забавен нов фото предизвик за вас.

Pixlr (порано Pixlr Express) е вистинскиот уредувач на фотографии за секого: без разлика дали никогаш не сте уредувале слика или сте професионалец, Pixlr ги има сите алатки и ефекти што ви се потребни.

Бесплатно преземање на апликацијата Pixlr Express за Android

Софтверски карактеристики Pixlr Express:

– Употреба на филтри во боја

– Слики на уредувач на алатки

– Користете фото-галерија

– Зачувајте висококвалитетни фотографии

– Погоден за Android 2.1 и погоре

Бесплатно преземање на апликацијата Pixlr Express за Android

Преземете ја апликацијата за Android уредувач на фотографии Pixlr Express директна врска до страницата за преземање Американ.

Бесплатно преземање на апликацијата Pixlr Express за Android

Поврзана страница: Андроид

За повеќе информации : Google Play

Бесплатно преземање на апликацијата Pixlr Express за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Pixlr Express за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Pixlr Express за Android Кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете на прескокни реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзијата само преземете ја и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и софтвер.

Апликација за Андроид

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48