...
Бесплатно преземање на апликацијата Runkeeper GPS Track Run Walk за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Runkeeper GPS Track Run Walk за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Runkeeper GPS Track Run Walk за Android

Runkeeper GPS Track Run Walk апликацијата Android Бесплатно преземање од Null48.com Бесплатно преземање софтвер за Android и Ios и игри што можете да ги преземете датотеките Преземање со директна врска бесплатно.

Преглед:

Овде и сите детални информации како што се количината на маснотии во крвта, слабеењето и слично во форма на графикони ви ги дава. Апликација за педометар што може да прикажува брзина, растојание, височина, потрошени калории итн. Ви дава и можете да ги поставите сите патеки за да ја започнете вежбата овде.

Бесплатно преземање на апликацијата Runkeeper GPS Track Run Walk за Android

Софтвер Runkeeper GPS Track Run Walk погоден за сите системи Android 4.2 и iOS 8.0 и погоре е на високо ниво. Денес ние сме една од најновите верзии на апликацијата достапна за сите корисници, ве ставивме во надеж дека сите ќе бидете пријателски расположени.Уште еден одличен пост: Бесплатно преземање на апликацијата LINE Free Calls Android.

Бесплатно преземање на апликацијата Runkeeper GPS Track Run Walk за Android

Апликацијата има Runkeeper GPS Track Run Walk:

– Корисничкиот интерфејс е многу едноставен

– Погледнете ги сите спортски активности како што се трчање и возење велосипед

– Набљудувани и снимени спортски активности преку GPS

– Можност за прикажување на точната количина на маснотии во крвта, губење на тежината итн.

– Можност за прикажување на брзина, растојание, височина, потрошени калории итн.

– Видете ги сите маршрути претходно поставени за да започнете со вежбање

– Може да се користи на сите телефони со Android, iPhone, iPad и iPod touch

– Поддршка за Android 4.2 и iOS 8.0 и погоре.

Бесплатно преземање на апликацијата Runkeeper GPS Track Run Walk за Android

Промени во новата верзија:

– Различни оптимизации

– Поправена е проблематична програма.Бесплатно преземање на апликацијата Runkeeper GPS Track Run Walk за Android

Правете го она што треба за да останете живи, продолжете да се движите најбрзо што можете и заштитете се на сите потребни средства. Кога мртвите воскреснуваат, бегај!

Наскоро се пробие оваа игра за Android и iPhone

Бесплатно преземање на апликацијата Runkeeper GPS Track Run Walk за Android

Игри за Android бесплатно преземање од Null48 Авторски права @ 2016 Null48 Сите права се задржани со чудовишта директна врска до страницата за преземање Американ.

За повеќе информации : Google Play

Бесплатно преземање на апликацијата Runkeeper GPS Track Run Walk за Android

Runkeeper GPS Track Run Walk App Android Бесплатно преземање кликнете на подолу за врската почекајте само 5 секунди и кликнете прескокнете реклами Апликациите или софтверот е целосна и комплетна Верзија само преземете и започнете со работа, обезбедивме директна врска целосно поставување на играта и Софтвер.

Appv6.6.1 За Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48


Runkeeper GPS Track Run Walk v6.6 За Android

Null48 ЕДЕН ЛИНК

КЛИКНИ ТУКА

ПОМИНЕТЕ: КЛИКНИ ТУКА

ОД Null48