...
Бесплатно преземање на апликацијата Smart Launcher 3 Pro за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Smart Launcher 3 Pro за Android

[button link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerpro&hl=en”] Google Play[/button]

Бесплатно преземање на апликацијата Smart Launcher 3 Pro за Android Иновативните карактеристики на овој стартер ќе го направат вашиот уред со Android поинтуитивен и поорганизиран.

Преглед:Бесплатно преземање на апликацијата Smart Launcher 3 Pro за Android

Стартувачот од третата генерација ги содржи сите свои способности на Smart Launcher 3 за своите корисници, со нови функции во продавница.Бесплатно преземање на апликацијата за Android Premium Resizer за фотографии и слики.Бесплатно преземање на апликацијата Smart Launcher 3 Pro за Android

Уникатните карактеристики и новите прилагодувања и целосната контрола на системот за категоризација го прават овој софтвер еден од најпопуларните фрлачи.Бесплатно преземање на апликацијата Smart Launcher 3 Pro за Android

Со инсталирање на овој моќен фрлач на паметниот телефон, ќе забележите и користење на овој софтвер од над 20 милиони луѓе ширум светот.Бесплатно преземање на апликацијата Smart Launcher 3 Pro за Android

Овој софтвер дефинитивно се разликува од сличниот фрлач на Play Store.Бесплатно преземање на апликацијата Smart Launcher 3 Pro за Android

Овој софтвер не е дизајниран врз основа на фрлачот AOSP и има различни карактеристики

Карактеристики на Smart Launcher 3:

– Има 9 екрани за вметнување виџети
– Способност да се додели графичка контрола со прикажување на одредена икона со само двоен допир
– Движење со два прста за брз пристап до апликации и контакти
– Има нов Арх
– Паметно откривање ниво
- Целосно управување со вашата листа на категории
– Има 20 нови категории за додавање во вашата фиока
– 7 дополнителни анимации на фиоки
– Брзо ажурирање и поддршка
- Брз пристап до вашите омилени апликации
– Категоризирајте ја листата на програми по категории
– Лента за брзо пребарување за брз пристап до апликации, контакти и веб
– Обединете го заклучениот екран со известувања
– Способност да се сокријат и шифрираат апликациите со мрежа на апликации
– Оптимизиран за употреба хоризонтално и вертикално
– Способност за користење на речиси секој уред со Android: паметен телефон, таблет и Google TV

Бесплатно преземање на апликацијата Smart Launcher 3 Pro за Android

Бесплатно преземање на апликацијата Smart Launcher 3 Pro за Android Забрзајте го вашиот уред со Android со Smart Launcher.