...
Вистински скејт игра Ios бесплатно преземање

Вистински скејт игра Ios бесплатно преземање

[button link=”https://itunes.apple.com/us/app/true-skate/id549105915?mt=8″] App Store[/button]

True Skate Game Ios Бесплатни Преземете ја највозбудливата игра за скејтбординг што ќе ви даде неспоредливо задоволство.Способност повторно да го посетите вашиот скејтборд за време на играта

Преглед:Вистински скејт игра Ios бесплатно преземање

Вистинско скејт искуство Ќе учествувате во првенството во лизгање.Бесплатно преземање на апликацијата Solar Walk 2 Ios.Вистински скејт игра Ios бесплатно преземање

Оваа игра, која е популарна игра за скејтборд ширум светот, сега е достапна со сите дополнителни функции и функции за зголемување на задоволството и возбудата во текот на играта.Вистински скејт игра Ios бесплатно преземање

Други карактеристики: Интелигентен дизајн Движењата во оваа игра предизвикуваат вистинско чувство за лизгање.Вистински скејт игра Ios бесплатно преземање

Нештата како што се газење и кревање лизгалки од вашите нозе сами во секоја ситуација и ставање на рацете на земја за да туркате и да се движите напред се карактеристики кои му помагаат на корисникот да ја направи играта поприродна.Вистински скејт игра Ios бесплатно преземање

Дополнително на ова, можете да лизгате, лизгате, лизгате и пливате на кое било место со која било брзина со која било брзина, да возите и да уживате во скејтборди и да се натпреварувате со вашите способности.

Оваа прекрасна игра е студиото True Axis кое привлекува милиони луѓе.

Карактеристики на играта True Skate:

– Има прекрасно лизгалиште за скејтборд на маргините на зеленото, на скалите, подвижни шини, со неколку парчиња прачки за подобрување на вашата вештина.

– Способност да се натпреварувате и да се натпреварувате во натпревари во скејтборд лигата

– Способност за создавање бавни и убави движења

- И десетици уникатни карактеристики вклучени во оваа популарна игра.

Вистински скејт игра Ios бесплатно преземање

True Skate Game Ios Бесплатно преземање Соблечете го вашиот скејт и влезете. Излезете од улиците и преминете ги пречките и уживајте.