...
Бесплатно преземање на апликацијата Vectornator Pro Ipa за iOS

Бесплатно преземање на апликацијата Vectornator Pro Ipa за iOS

[button link=”https://bit.ly/2MXDhBB” color=”lightblue”] Vectornator.ipa Големина 48.9[/button]

Преглед:

Vectornator Pro е најдобриот професионален софтвер за векторска графика, креирајќи сензационални графики од кое било место, без разлика дали сте во кафуле, парк, воз или дома. Европска војна 6: 1804 Ipa игра за iOS бесплатно преземање.

Vectornator им обезбедува на професионалните дизајнери издржлива алатка и многу едноставна алатка за љубителите на графичките уметности – одличен интегриран пакет за секого.

Поради неговите извонредни перформанси, интуитивна употребливост и висока употребливост, неверојатно е да се користи.

Сè што е дизајнирано за iPad и iPhone, многу брзо, а создавањето одлични квалитетни илустрации со прсти и моливи е сон.

Погодност и удобност во работата

Апликацијата за допир мора да се разликува од програмата за акција со глувчето.

Интерфејсот Vectornator е одличен за допир. Можете дури и да користите гестови со повеќе допир за да користите понапредни и повеќе насочени операции, како што се Shift и Alt на работната површина.

Сè уште сте заинтересирани за тастатурата? Vectornator ги поддржува сите вообичаени кратенки на тастатурата и нема да пропуштите ништо.
- Совршен дизајн на допир
– Shift и Alt со гестови со неколку допири и означени копчиња.
– Поддршка за кратенки на надворешни тастатури

перформанси

Vectornator Pro обезбедува десктоп графичка апликација како комплетен сет на мобилни апликации. Ова е најлесниот, најбрзиот и најдобриот начин за создавање илустрации од кое било место и необични квалитети.
– Одлични мазни перформанси
– Нулта скалирање, ротација и избор на стотици објекти
– Користете моќни технологии iOS, како што се Metal, Grand Central Dispatch и SIMD.
– Целосно оптимизиран за 64-битни и повеќејадрени процесори за целосна употреба на хардверот – Млазен авион помеѓу едрилици.